logo meisje3

Over ons

Wij zijn Angela en Jolijn, schoonzussen en beide gek op stofjes, borduursels en bijzondere producten die zichtbaar met liefde gemaakt zijn. Wij bieden in onze webshop voornamelijk producten voor baby's. Producten door ons gemaakt en producten die door ons gepersonaliseerd zijn. Ook verkopen wij duurzame artikelen die niet mogen ontbreken op het cadeau lijstje van verse ouders.

Het begon een aantal jaar geleden met een borduurmachine, een baby en wat vrije tijd. Angela kreeg via via steeds meer verzoekjes om van die leuke spenendoekjes te maken met een persoonlijke borduring, uiteindelijk belde klanten spontaan aan om een bestelling te doen. Op dit moment kwam Jolijn erbij met dezelfde hobby en teveel vrije tijd die nodig om opvuling vroeg.

In 2014 begint VanHartjes officieel met een KvK inschrijving en een webshop. We starten met basic artikelen die wij naar wens borduren, handgemaakte spenendoekjes en wikkeldoeken. In 2015 komen er koffertjes bij, onze grote vriend het Molletje en maken we o.a vlaggetjes, mutsjes en slofjes. 2016 beginnen we met het inkopen van prachtige producten die met aandacht en liefde gemaakt zijn. De mooie dekens van Cara Caro, de vriendelijke bootjes van Oli&Carol en de vrolijke rammelaar van Sebra.

De aankomende jaren hopen wij nog meer mooie producten toe te voegen aan de webshop en nog meer moois met onze handen te maken. We vinden het leuk als klanten ons op facebook en pinterest volgen. Voor vragen en/of verzoekjes zijn wij per mail te bereiken op info@vanhartjes.nl

Vriendelijke groetjes,

Angela en Jolijn
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN