logo meisje3

Betalen, verzenden en retouren

iDEAL,

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van Uw eigen bank. 
U plaatst een bestelling op Vanhartjes.nl. Bij het afrekenen van Uw bestelling kunt U aangeven dat U met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer Uw bank. Vervolgens word U doorgeleid via Sisow naar Uw eigen bank waar de betaalopdracht voor U klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en U autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van Uw betaalrekening afgeschreven en Uw bestelling word direct behandeld.

Overschrijven,

U krijgt van ons een besteloverzicht via de mail, daar kunt U alle gegevens op vinden en kunt U het op Uw eigen gewenste manier overmaken o.v.v. naam en factuurnummer.
Uw bestelling wordt verzonden nadat het factuurbedrag op de rekening bijgeschreven is.

Betalen bij afhalen,

U betaalt als U uw bestelling ophaalt, dit gaat wel altijd op afspraak. Houdt U er wel rekening mee dat U niet kunt pinnen en dat er, in verband met Uw en onze veiligheid, weinig wisselgeld in huis is. Met bestellen is het mogelijk om aan te geven dat U alvast wil betalen maar toch komt afhalen.

Verzendkosten en levertijden,

Binnen Nederland worden Uw bestellingen verzonden met PostNL, de verzendkosten bedragen standaard 4,00
De levertijden gaan in op het moment dat de betaling bij ons ons ontvangen is.
 
Minimumformaat brievenbus post: 14 x 9 cm
Maximumformaat brievenbus post: 38 x 26,5 x 3,2 cm
 
 
Bestelde artikelen die voorradig zijn en op werkdagen tot 14:00 uur geplaatst en betaald zijn, worden zoveel mogelijk dezelfde dag al verzonden en meestal de volgende dag bezorgd. Let op, we zijn niet verantwoordelijk bij vertraging van de bezorging door PostNL.
 
Wat te doen bij Annuleren en retourneren.


Annuleren
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos, geef deze zo spoedig mogelijk aan bij Van hartjes.
Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk en speciaal voor U besteld.
 
Retourneren
U hebt een bedenkingperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk en speciaal voor U besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen samen met hier te downloaden Pdf formulier naar onderstaand retouradres. Van Hartjes zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen aan Van hartjes kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, telefoon of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Van hartjes heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Vul daarom het formulier zorgvuldig in.
Eventueel betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN